Permanenten

Academia Hairstyling is een specialist op het gebied van permanent. Er kan zelfs exact maatwerk worden geleverd. Dat betekent een passend permanent voor elk haartype. Dus ook voor de grove en kleine krullen. Is het haar echter niet geschikt voor permanent, dan zullen de ervaren medewerksters een behandeling ontraden. Dat kan het geval zijn tijdens een zwangerschap of door het gebruik van medicijnen. “In dergelijke situaties ontraden wij een permanent, omdat wij niet voor het resultaat kunnen instaan”, zegt eigenaresse Anita Kramer.

Er is een keuze uit diverse permanentvloeistoffen, die elk hun eigen sterkte hebben. Ze zijn in drie groepen onder te verdelen, namelijk de alkalische, de zure en de Amino-permanenten. Afhankelijk van wat men wenst, zoals natuurlijke of sterke golven en de structuur van het haar zal een keuze worden gemaakt. Medebepalend voor het uiteindelijke resultaat is tevens de techniek die wordt toegepast.

Vooral de laatste jaren zijn de permanenten sterk verbeterd. Veel succes boekt Academia Hairstyling met Inter Phase. Dit zogenaamde Amino-Permanent heeft de houdbaarheid van de normale (met ammonia) en de zachtheid van de zure permanent.

Inter Phase geeft het haar lang houdbare krullen met een perfect cosmetisch eindresultaat. De opvallende veerkrachtigheid, de natuurlijke zachtheid en de glans van het haar zijn opmerkelijk. Een bijkomend voordeel is dat droge punten worden voorkomen. De permanent is in principe geschikt voor elk type haar.