Extensions

Great Lengths: het verrassende resultaat van haarverlengingstep9414

Meer of langer haar, een ander model, zo maar een gekleurde lok in het haar; het is allemaal mogelijk. De resultaten van haarverlenging zijn dan ook verrassend. Tal van bekende Nederlanders hebben enthousiast gereageerd op de mogelijkheden die Great Lengths biedt. Niet alleen uit cosmetische, maar tevens uit praktische overwegingen.

Puur natuurlijke Hair-Extensions.

Want met Extensions geeft men niet alleen een extra dimensie aan de eigen persoonlijkheid, maar heeft men tevens een kapsel, dat snel en gemakkelijk in model is te brengen.

Het systeem van Hair-Extensions voor haarvermeerdering kent talloze toepassingen. Er wordt uitsluitend natuurhaar gebruikt om de eigen haardos voller en langer te maken. De bevestiging geschiedt met kunststof, dat met een warme tang zacht wordt gemaakt en vervolgens om het eigen haar wordt gerold. De aanhechting, onzichtbaar verborgen onder het haar, is dermate sterk, dat men met Great Lengths Extensions onbelemmerd kan sporten, naar de sauna kan gaan of zelfs kan duiken.

Men mag Extensions beschouwen en behandelen als eigen haar. Het enige verschil met de verzorging die men gewend is, is de speciale borstel om het haar te kammen.

 

Er is een ruime keuze te maken uit maar liefst 32 kleuren, waarvan tien naadloos aansluiten op de voorkomende natuurlijke haartinten. Wenst men een funny kleur, dan behoeft men dat maar te laten weten. Geel, oranje, rood, blauw, lila, paars, groen en afgeleiden daarvan behoren tot de mogelijkheden, evenals tinten van Swarovsky-kristal zoals helder, goud, roze, rood, blauw en paars. Vanzelfsprekend passend bij de heersende haarmode Great Lengths kent voorts diverse lengten, namelijk 20, 30, 35, 40, 45, 50 en 60 centimeter en drie dikten

Na verloop van tijd kan de uitgroei normaal worden bijgewerkt. Deze behandeling dient men over te laten aan Academia Hairstyling, die als Great Lenghts-specialist alle ins en outs van Extension kent en u tevens kan informeren over de mogelijkheden en de verzorging. Zo is het voor mensen met een allergie voor kleurstoffen belangrijk te weten dat een chemievrije kleuring mogelijk is.