Haarkleuring

Het kleuren van het haar is zo oud als de mensheid. In vervlogen eeuwen gebruikten Egyptenaren en Romeinen onder meer jet sap van hennaplanten, saffraan en het pigment van walnoten om de haardos een andere tint te geven. Aan het eind van de vorige eeuw, zijn door de opkomst van de cosmetologie, de eerste werkstoffen ontdekt, waaruit de huidige techniek van haarkleuren is ontstaan. De mogelijkheden zijn niet alleen legio, maar vaak ook nog onbekend.

Academia Hairstyling

Wist u dat

  • De coupe soleil (highlights) niet alleen door blonderen kan worden aangebracht maar ook door Maji Mèches, een professionele, ammoniakloze crème ?
  • Dat Richesse en Hi-Richesse lang houdbare kleurspoelingen zijn die bijzonder geschikt zijn voor mensen die hun grijze haren niet willen verven, maar wel weer een natuurlijke tint willen geven ?
  • Dat u tijdens het inzetten van een permanent uw haar ook kunt laten kleuren ?

Bij Academia Hairstyling kunt u zich niet alleen deskundig laten voorlichten over de vele mogelijkheden van haarkleuren en de nieuwste producten, maar tevens laten adviseren bij uw keuze van de kleur. De tint moet immers passen bij uw huidskleur en persoonlijkheid in het belang van een cosmetische meerwaarde.