Haaruitval

Met veel succes past Academia Hairstyling Aminexil toe tegen haaruitval bij zowel vrouwen als mannen. Het product zorgt er tevens voor dat de haardichtheid reeds na zes weken met vijf procent toeneemt.

Na tien jaar intensieve research en uitvoerige tests in een Nederlands ziekenhuis heeft Aminexil haar werking bewezen. Het middel werd bovendien gedurende een langere periode op honderd testpersonen toegepast. Na een behandeling wordt het haar niet alleen dikker, maar ook steviger en mooier.

De medewerksters van Academia Hairstyling hebben zich middels speciale trainingen bekwaamd in het werken met Aminexil. Het kapsel ziet er na een behandeling verzorgd en luchtig uit en is bovendien gemakkelijker in model te brengen.

Een complete kuur bestaat uit twee behandelingen van elk zes weken; één in het voorjaar en één in het najaar.

Voor het slapen gaan dient men de snel drogende vloeistof in te masseren. Aminexil bevat een derivaat van nicotine, dat vaatverwijdend op de micro-bloedcirculatie van de hoofdhuid werkt. Het resultaat is een verhoogde bloedtoevoer, waardoor de haarwortel beter van de nodige vitale elementen, zoals vitaminen, mineralen en dergelijke wordt voorzien. Proefondervindelijk is aangetoond, dat 89 procent van de mannen en vrouwen er baat bij hebben. Niet alleen de haaruitval wordt afgeremd, maar tevens wordt haargroei geactiveerd.

Academia Hairstyling